Titanijumska anodna korpa

Titanijumska anodna korpa

Osnovne informacije Model NO: YQAB1 Tip: Titanijumska anoda Korpa Primjena: Industrijska tehnika: Zavarena klasa: GR2 Oblik: Površina Materijal: Titanijum ASTM Gr2 Čistoća:> 99.6% Zaštitni znak: Shen Ao Porijeklo: Guangdong, Kina Opis proizvoda Primjena titanske anode korpe : 1. Provodljivost titana je ...

Function

Osnovne informacije

Model NO: YQAB1

Tip: Titanijumska anodna korpa

Primjena: Industrijski

Tehnika: Zavareni

Ocjena: GR2

Oblik: Kvadrat

Materijal: Titan ASTM Gr2

Čistoća:> 99,6%

Zaštitni znak: Shen Ao

Porijeklo: Guangdong, Kina

opis proizvoda

Primena korpusa titanijumske anode:

1. Konduktivnost titana nije toliko dobra da električna struja kukica iznad rastvora obično ne prelazi 0,24A / mm², a struja kuka ispod rastvora obično ne prelazi 1,5A / mm². U suprotnom, kuke će se zagrejati, što će dovesti do povećanja temperature rastvora, kapaciteta za hlađenje i trošenja električne energije ili čak spaljivanja plastičnih rezervoara. Jednom kada se kukice od titanijumske korpe zagrevaju, neke mere se mogu uraditi kako bi se poboljšala situacija provodljivosti, kao što je korišćenje više titanijumskih korpi i proširenje sekcione površine kukica.

2. U principu, kukice i elektrode ne dodiruju jedni drugima običnom ili kružnom površinom, jer će lako izazvati loš kontakt i koroziju elektroda.

3. Da bi se sprečilo izlivanje anodne šljake, otvaranje korpe titanijuma trebalo bi da bude iznad nivoa rastvora.

4. Dno korpe od titana bi trebalo da bude iznad dna rezervoara 100-150 mm, što iz straha da će rezervoar biti izgoređen, jer je struja koncentrisana na dnu rezervoara.

5. Titanijumska korpa i elektroda treba blisko kontaktirati ili će anodni potencijal korpe titanijuma brzo rasti i izazvati evoluciju kiseonika i reakciju evolucije hlora koji će oštetiti korpu titana i oksigenizirati aditive.

6. U cilju sprečavanja nagrizanja slojeva, korpe od titana treba da budu premazane anodnim vrećicama. Pošto se anodne vreće koriste dugoročno bez uklanjanja, bolje je koristiti duplu vreću.

7. Anodna vreća treba zaptivati otvaranje korpe titanijuma čvrsto i ostaviti nekoliko centimetara klirensa za vraćanje generisane anodne žlijezde.Shenao Materail ima iskustvo u proizvodnji visokokvalitetne titanske anodne korpe. Imamo profesionalnu fabriku koja je posvećena razvoju i proizvodnji napredne titanske anodne korpe. Dobrodošli da stupite u kontakt sa našom kompanijom.
Hot Tags: Titana anodna korpa, Kina, dobavljači, fabrika, kompanija
Srodni proizvodi
Obratite nam se
Baoji Shenao Materail Co., Ltd

Adresa: Qinganbao Industry Park, High-Tech Razviti Zone, Baoji

Telefon: +86-917-3380538

Faks: +86-917-3816810

E-pošte: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co., Ltd
foottop